Slik fungerer det

Kontrakten er bilsalgets viktigste dokument. Følg stegene i kjøpekontrakten for et enkelt og trygt eierskifte. Og du, hvis du lurer på noe finner du kanskje svar under Vanlige spørsmål. Vi er også tilgjengelig på chat.

Lykke til!


Se på mobilskjerm

Fyll ut hver deres del av kontrakten

Kjøpekontrakten er delt inn i kjøper og selgers del. Den som starter kjøpekontrakten skal invitere motparten inn slik at de også kan fylle ut sin del. Dere fyller altså ut den samme kontrakten. Det spiller ingen rolle hvem det er som starter. Alle påkrevde felter skal fylles ut om deg, kjøretøy og hvordan dere har avtalt å gjøre opp. Dere ser enkelt hverandres utfylte felter ved hjelp av forhåndsvisningen. Mer om utfylling av kjøpekontrakt.

Oppgrader

Valgfri oppgradering for ekstra trygghet

NAF Kjøpekontrakt er gratis å bruke. Dersom dere velger å oppgradere den underveis vil dere også kunne benytte tjenester som Identifisering og signering med BankID, og Eierskifte hos Statens vegvesen, m.m. Disse tjenestene er til for å hjelpe deg med handelen på en enkel og trygg måte, og gir litt ekstra trygghet hvis du trenger det. I tillegg får du 1 måned gratis prøvemedlemskap - for vi vet at det kan lønne seg med et gyldig NAF-medlemskap etter kjøp eller salg av bruktbil.

SVV

Signer

Signer digitalt

Når dere er enige om innholdet som er fylt ut i kontrakten, kan dere signere digitalt med InkSign fingersignatur, eller BankID. Kontrakten er kun gyldig når begge parter har signert. Har dere valgt å gjennomføre eierskiftet hos Statens vegvesen via NAF kjøpekontrakt, skal salgsmeldingen også signeres samtidig. Det forutsettes da signering med BankID, og bekreftelse på innsending.

Bank ID

NAF Kjøpekontrakt

Nyttig fra NAF

Trenger du hjelp?

Ring oss (8-16 virkedager):
Send oss en e-post:
Fra utlandet:
Opprett kjøpekontrakt
NAF
© Norges Automobil-ForbundPersonvern og cookies