NAF
Veihjelp08 505

Eierskifte med NAF Kjøpekontrakt

Alt dere trenger å gjøre er å signere et eierskiftedokument. Eierskiftedokumentet representerer salgsmeldingen hos Statens vegvesen og signeres digitalt sammen med kjøpekontrakten. Det forutsettes da signering med BankID. Dokumentet sendes til Statens vegvesen når handelen er fullført i NAF Kjøpekontrakt. Da slipper dere å logge inn og sende salgsmelding hos Statens vegvesen.

Eierskifte med NAF Kjøpekontrakt forutsetter oppgradering til Premium.
Mer om oppgradering

Kjekt å vite

  • For å kunne benytte eierskifte må dokumentene signeres med BankID.
  • Handelen må fullføres i NAF Kjøpekontrakt innen 30 dager etter at dokumentene ble signert for at eierskiftet skal kunne registreres hos Statens vegvesen (uavhengig av oppgitt overtakelsesdato i kontrakten).
  • Selgers forsikring vil opphøre i det salgsmeldingen godkjennes hos Statens vegvesen. Ny eier må derfor sørge for at ny forsikring er i orden samme dag som innsending slik at omregistrering og betaling av avgiften kan gjennomføres.
  • Personopplysningene og fødselsnummeret som er lagt inn i kontrakten brukes til å identifisere eksisterende eier av kjøretøyet, og til å registrere ny eier. Dersom kjøretøyet har en medeier, og om det skal registreres ny medeier, kan dette også gjøres når fødselsnummer og mobilnummer er registrert i kjøpekontrakten.
  • Velger dere også å overføre betalingen gebyrfritt med Vipps via NAF Kjøpekontrakt vil eierskiftedokumentet sendes samtidig som betalingen blir overført. Trygt og enkelt!
    Mer om gebyrfri betaling med Vipps

NAF Kjøpekontrakt

Nyttig fra NAF

Trenger du hjelp?

Ring oss (8-16 virkedager):
Send oss en e-post:
Fra utlandet:
Opprett kjøpekontrakt
NAF

© Norges Automobil-ForbundPersonvern og cookies